Workshop acteren BN-er

Workshop acteren BN-er
Workshop Acteren of presenteren voor beginners!
Kids 7-15
Volwassenen 16+

Heb jij je altijd al afgevraagd of acteren iets voor jou is? Zou jij jezelf wel op het grote doek willen zien? Maar waar moet je dan beginnen? Kun je ook actrice of acteur worden als je geen opleiding hebt? Hoe gaat een auditie in z’n werk? En hoe kom je in een commercial of tv-serie? Mounira  bekend van SpangaS, #Forever en Life is Beautiful RTL4 geeft al meer dan 10 jaar les. Wil je dat Mounira bij jou op school/bedrijf of instelling les komt geven? Om je aan te melden ga naar contact.

Workshop (camera) acteren Bn-er

Tijdens deze workshop van 1,5 / 2 uur maak je kennis met de verschillende aspecten en technieken van acteren.  Je krijgt alvorens de workshop een scene toegestuurd uit een bekende televisie serie die je mag voorbereiden. We gaan die dan tijdens de workshop oefenen in groepjes van 2. Ook wordt er tijdens de workshop aandacht besteed aan continuïteit ( wat dit precies is en waarom dat zo belangrijk is) en  en leer je hoe je jezelf kunt voorstellen tijdens een casting.  Na de warming-up en een spelletje om te ontspannen doen we een voorstelronde.  Daarna werken we aan de scenes en sluiten we af met deze te bekijken op TV/ groot scherm. Natuurlijk geef ik altijd (opbouwende) feedback. Na afloop weet je heel wat meer over TV-land en is er tijd voor vragen en foto’s.
Duur 1,5/2 uur

acteerworkshop

Mounira Mansour acteercoach

Workshop presenteren (voor de camera) BN-er Bekende Nederlander

Tijdens de workshop presenteren voor de camera leer je de kneepjes van het presenteer vak. Ik vertel je eerst hoe ik zelf presentatrice ben geworden voor Life Is Beautiful RTL4 en de do’s and dont’s. Daarna doen we een kleine warming-up en een spelletje om te ontspannen. Er is niks ergers dan een gespannen of zenuwachtige presentator/presentatrice dus dat willen we niet hebben. Daarna bepalen we een thema en een onderwerp en mag je zelf of met hulp van mij inspiratie opdoen over het item wat je wilt maken. We gaan oefenen en doen hem daarna voor het ‘eggie’. Daarna bekijken we met de groep de items op TV of groot scherm. Na afloop weet jij wat een close een medium en een wide shot is en heel wat andere termen. Ook weet je dan of presenteren iets voor je is en zal ik je als je dat wilt weten (opbouwende) feedback geven. Natuurlijk maken we ook altijd foto’s achteraf en als je een vraag hebt kun je die stellen.
Duur 1,5/2 uur

acteerles utopia

Acteerles in Utopia

Workshop auditietraining

Dit is een van mijn favoriete workshops. Auditietraining bestond vroeger niet… Zwetend kwam je dan aan bij een auditie waarvan je echt niet wist dat er dan 4 man achter een tafeltje op je zaten te wachten beh… Gelukkig is dat nu anders. Door middel van programma’s als The Voice Kids en So You Think You Can Dance weet je al een beetje hoe het er aan toe gaat. Maar in het echte leven gaat er gelukkig ook weer niet zo ‘hard ‘aan toe.

Hoe het wel gaat ga ik je vertellen en ook zal ik je alle tips and tricks geven over het voorbereiden op een auditie. Ik vertel je hoe het zit met castingfoto’s, bij welke bureaus je je kan inschrijven en what(not) to do. Een paar dagen voor de workshop krijg je een scene de je mag voorbereiden of een monoloog. Tijdens de workshop gaat we deze behandelen en terug kijken op TV of groot scherm. Na afloop weet jij wat een close een medium en een wide shot is en heel wat andere termen. Ook weet je dan of presenteren of acteren iets voor je is en zal ik je als je dat wilt weten (opbouwende) feedback geven. Natuurlijk maken we ook altijd foto’s achteraf en als je een vraag hebt kun je die stellen.

Duur 1,5/2 uur

Workshop BN-er Workshop bekende Nederlander, acteerworkshop, acteerworkshop bekende Nederlander, Acteerworkshop BN-er. Leren presenteren, presenteerworkshop bn-er, presenteerworkshop bekende Nederlander.

 

Theater Docente (acteerworkshops als dramadocent gegeven bij)

 • -Pier K: Diverse workshops, camera training en masterclasses,  
 • -Verkadefabriek: Acteren voor beginners  
 • -Cacaofabriek: Acteren voor beginners,  
 • -Chassetheater: Acteren voor beginners
 • -Community Center Einstein, Amsterdam: Eindvoorstelling groep 8, talentendag, plankenkoortstrainging groep 8, Libdubopnames.  
 • -Comenius Lyceum havo-vwo, Amsterdam: Alle klassen zowel bovenbouw als onderbouw voorzien van workshops.  
 • HU (Hogeschool Utrecht) Media-entertainmentklas:  voorzien van workshops.  
 • De Witte Tulp, Amsterdam: Eindvoorstelling groepen 1,2 en 3   
 • Plesmanschool, Badhoevedorp: Plankenkoortstraining groep 8   
 • Schoolsoap in samenwerking met Jungstars op verschillende scholen in Utrecht  
 • Faaam daar ben ik gastdocent/acteercoach
 • Utopia ( de Talpa reality serie) ik geef in Utopia acteer en presenteerles

Kids acteren

Workshop BN-er Workshop bekende Nederlander, acteerworkshop, acteerworkshop bekende Nederlander, Acteerworkshop BN-er. Leren presenteren, presenteerworkshop bn-er, presenteerworkshop bekende Nederlander.

Meidenproject acteerworkshops Become the best version of yourself

Workshop BN-er Workshop bekende Nederlander, acteerworkshop, acteerworkshop bekende Nederlander, Acteerworkshop BN-er. Leren presenteren, presenteerworkshop bn-er, presenteerworkshop bekende Nederlander.

Schroom niet mij te benaderen als dramadocent voor jouw school of project! Ik ben een dramadocent uit Amsterdam en werk door het hele land.